ANLITA MIG

Söker du en duktig illustratör, konstnär eller art director?

Jag bor och är verksam i Stockholm och kan enkelt komma över och bolla projekt. Kontakta mig nedan så återkommer jag till dig inom kort:

Namn *
Namn

Omdömen:

 

PETTER ASKERGREN  Artist och entreprenör  "Jag och Ronny har nu arbetat ihop i flera år. Ronny har hjälpt mig med grafiska looken på allt från hemsidor, loggor, sociala medier till konst. En otroligt ambitiös och noggrann person som alltid levererar 100%”

PETTER ASKERGREN

Artist och entreprenör

"Jag och Ronny har nu arbetat ihop i flera år. Ronny har hjälpt mig med grafiska looken på allt från hemsidor, loggor, sociala medier till konst. En otroligt ambitiös och noggrann person som alltid levererar 100%”

BINGO RIMÉR  Fotograf och entreprenör  "Ronny har en fantastisk talang som alla kreativa människor avundas och han har utvecklat en fenomenal förmåga att applicera den både i sin egen mycket kvalitativa konst men också i genomtänkta kommersiella reklamjobb åt företag. Ingen kund blir någonsin besviken på Ronny"

BINGO RIMÉR

Fotograf och entreprenör

"Ronny har en fantastisk talang som alla kreativa människor avundas och han har utvecklat en fenomenal förmåga att applicera den både i sin egen mycket kvalitativa konst men också i genomtänkta kommersiella reklamjobb åt företag. Ingen kund blir någonsin besviken på Ronny"

KINA PERSSON  Global Manager på The Absolut Company  "Ronny är en oerhört kreativ person som överstiger förväntan med sina nytänkande och innovativa idéer, vilka han tar från idé till färdig design. Det han skapar kommunicerar vårt budskap på ett nytt sätt som lyfter vårt varumärke"

KINA PERSSON

Global Manager på The Absolut Company

"Ronny är en oerhört kreativ person som överstiger förväntan med sina nytänkande och innovativa idéer, vilka han tar från idé till färdig design. Det han skapar kommunicerar vårt budskap på ett nytt sätt som lyfter vårt varumärke"

 
FREDRIK FRANKENBERG  Marknadsansvarig PrimaDog  "Efter en lång tids samarbete kan jag varmt rekommendera Ronny till vem som helst! Kommunikation och varumärkesförståelse är viktigt när idéer ska ner på papper. Med Ronny är det alltid högt till tak, raka rör och snabba korrvändor med nyttan i fokus framför konstnärlig prestige. Utöver detta har Ronny en sällsynt skarp blick, oöverträffad verktygslåda och en härlig känsla för komposition och design"

FREDRIK FRANKENBERG

Marknadsansvarig PrimaDog

"Efter en lång tids samarbete kan jag varmt rekommendera Ronny till vem som helst! Kommunikation och varumärkesförståelse är viktigt när idéer ska ner på papper. Med Ronny är det alltid högt till tak, raka rör och snabba korrvändor med nyttan i fokus framför konstnärlig prestige. Utöver detta har Ronny en sällsynt skarp blick, oöverträffad verktygslåda och en härlig känsla för komposition och design"

ANDERS BAGGE  Musikproducent och mediaprofil  "Ronny har hjälpt mig ta fram mitt DNA på ett härligt sätt. Jag kan alltid ringa 24 by 7 och fråga om saker och få/ge tips och råd. Ronny tar allt till nästa nivå. Så engagerad och talangfull"

ANDERS BAGGE

Musikproducent och mediaprofil

"Ronny har hjälpt mig ta fram mitt DNA på ett härligt sätt. Jag kan alltid ringa 24 by 7 och fråga om saker och få/ge tips och råd. Ronny tar allt till nästa nivå. Så engagerad och talangfull"

BARBRO GUNMAR  Konstkurs-deltagare på Nationalmuseum  "Helt avgörande för att jag upplevde dagarna så roliga var Ronnys fina sätt att leda kursen. Ronny Bergfeldt är enligt mitt förmenande ultrakompetent både inom sitt konstnärsskrå och som pedagog"

BARBRO GUNMAR

Konstkurs-deltagare på Nationalmuseum

"Helt avgörande för att jag upplevde dagarna så roliga var Ronnys fina sätt att leda kursen. Ronny Bergfeldt är enligt mitt förmenande ultrakompetent både inom sitt konstnärsskrå och som pedagog"

Kunder och samarbetspartners: